Меню

UAnimals та Uklon запустили ініціативу задля порятунку тварин від війни

Український онлайн-сервіс виклику авто Uklon та зоозахисна організація UAnimals за підтримки пса Патрона вирішили обʼєднатися заради порятунку тварин. Спільна ініціатива “Врятуй кудлатих від війни” буде тривати протягом двох тижнів та мотивуватиме українців взяти під опіку чотирилапих друзів у низці притулків у різних містах України.

Зараз більшість притулків переповнено, а кількість бездомних хвостиків зросла в рази, тому UAnimals разом з Uklon, у якому є опція перевезення свого улюбленця, хочуть привернути увагу до проблеми безпритульних тварин та тих, котрі страждають від війни. Усі вони потребують допомоги вже сьогодні.

На мапі застосунку Uklon будуть зображуватися мордочки тварин, що позначатимуть локації притулків. Там кожен охочий зможе допомогти місцевим мешканцям або взяти собі пухнастого члена родини, цим самим врятувавши не одне життя. Адже, коли в притулку звільняється місце – зʼявляється шанс на порятунок і для тих, хто чекає під кулями та вибухами в найгарячіших точках України. А якщо змоги подарувати сімʼю тварині немає, користувач зможе задонатити на порятунок тварин від війни в один клік прямо в застосунку Uklon.

Підтримати ініціативу “Врятуй кудлатих від війни” можна у застосунку Uklon, задонативши на збір коштів через опцію “Донат”. Кошти підуть для потреб притулків, звіт за підсумками ініціативи буде розміщений у соцмережах організаторів.

Кожен з нас може допомогти чотирилапому, долучайтеся вже просто зараз!