Меню

Carol of the Ecocide: Тіна Кароль та UAnimals презентують новорічну пісню про екоцид!

До 100-річного ювілею всесвітньо-відомої пісні Carol of the Bells UAnimals і Тіна Кароль презентують оновлену версію композиції на мелодію Миколи Леонтовича. Трек створено в рамках кампанії #StopEcocideUkraine для привернення уваги до екологічних злочинів росії під час війни. Виконує пісню улюблена мільйонами співачка Тіна Кароль у супроводі хору “Дзвіночок”.

“Carol of the Ecocide привертає увагу до того, що росія не лише країна-терорист, але й екотерорист, який краде майбутнє у наших дітей та всієї планети. І це не милий мультяшний Грінч, а суцільне зло, яке потрібно зупинити, доки воно не зупинило світ” – каже засновник UAnimals Олександр Тодорчук

Новий та актуальний текст до композиції Carol of the Ecocide написав український автор Євген Матюшенко, над аранжуванням працював композитор Юрій Звонарь.

«Війна нищить життя у повному розумінні цього слова: вона забирає життя людей, їх оселі та спосіб життя, їхню землю, їх надії та право бути щасливими. Війна безжалісно нищить українську екологію та світ тварин. Я доєдналася до ініціативи UAnimals, щоб нагадати світові, наскільки руйнівним та неосяжним є наслідок війни росії проти України. Пісня «Щедрик» є символом різдвяного дива, а Україна є символом людського дива стійкості та незламності, дива, яке весь час війни боронить світ», – говорить Тіна Кароль.

Підписати петицію можна за цим посиланням: https://www.change.org/p/stop-ecocide-in-ukraine-punish-russia-for-the-crimes-against-environment