Меню

Зустрічайте «Центр порятунку диких тварин Наталії Попової та UAnimals».

Наталія Попова вже давно рятує диких тварин, які постраждали від жахливих умов їхнього утримання, отримали травми за різних обставин чи слугують безвідповідальним власникам засобом для збагачення чи задоволення своїх примх.

У притулку Наталія займається дослідженням стану здоров’я врятованих тварин, їхнім лікуванням, реабілітацією та транспортуванням у кращі заповідники світу, де умови проживання відповідають їхнім видовим особливостям.

Так, левів вона відправляє до Південної Африки, ведмедів – до Румунії чи ведмежих притулків в Україні: «Біла скеля» чи “Домажир» на Львівщині. Якраз в «Домажир» було нещодавно доставленого врятованого з-під обстрілів виснаженого ведмедя з Бахмута, якого покинули власники у замкненому вольєрі на подвір’ї свого будинку.

З початку повномасштабної війни кількість підопічних її притулку збільшилася. Так, багато диких тварин було евакуйовано із прифронтових зон, де або власники покинули тварин на болісну смерть від голоду і вибухів, або не могли більше утримувати через фінансові складнощі.

UAnimals давно співпрацює та підтримує діяльність Наталії та її притулку. Тож наразі ми вирішили об’єднати зусилля. І тепер «Притулок для диких тварин» перетворюється на «Центр порятунку диких тварин Наталії Попової та UAnimals».

«Я дуже рада нашому об’єднанню. Тепер разом ми зможемо врятувати ще більше життів. Однією з найпріоритетніших задач являється термінове реагування й оперативне надання допомоги диким тваринам, що її потребують. Наша спільна співпраця з UAnimals надає чудові можливості оперативно реагувати на повідомлення та рятувати диких тварин», – як каже Наталія.

Ми раді нашому об’єднанню й передчуваємо його плідні результати. Долучайтеся до підтримки нашої діяльності! Чим більше зусиль ми об’єднаємо, тим більшій кількості диких тварин зможемо допомогти вижити.